VIP AUTO Distribution - Consultanta

De 25 de ani alaturi de vopsitoriile auto din Romania!

Anul acesta este un moment important pentru firma noastra - aniversam 25 de ani de cand distribuim pe piata romaneasca produsele de vopsitorie auto profesionale Cromax.

In 1994 am devenit primul Importator Autorizat Cromax in Romania si, dupa 25 de ani, suntem inca cel mai mare partener al producatorului de vopseluri auto pe piata romaneasca.

25 de ani de prezenta a Vip Auto Distribuiton pe piata din Romania inseamna produse si servicii de calitate pentru cresterea productivitatii atelierelor de vopsitorie:

  • Acoperire nationala, cu livrari zilnice de produse si servicii in toate judetele tarii
  • Sute de vopsitori perfectionati pentru utilizarea cu succes a produselor Cromax
  • Sute de clienti multumiti de parteneriatul cu Vip Auto Distribution
  • Milioane de retusuri reusite efectuate cu produsele Cromax

Pentru a sarbatori impreuna acest moment, am pregatit cadouri de care va veti putea bucura pe parcursul urmatoarelor 5 luni.

In primul rand, Campania de reduceri “De 25 ani impreuna” in cadrul careia veti putea beneficia lunar de un discount de 25% la unul dintre produsele best seller Axalta. Produsele parte ale acestei campanii va vor fi comunicate lunar prin intermediul unui email.

In al doilea rand, va invitam sa participati la Concursul “De 25 ani impreuna” dotat cu 25 de premii, concurs in cadrul caruia veti putea impartasi din experienta dumneavoastra cu produsele Axalta.

Cele 5 luni de sarbatoare se vor incheia cu acordarea Marelui Premiu, si anume un training pentru trei castigatori la Cromax Training Centre din Belgia. Castigatorii vor fi alesi dintre participantii la concursul “De 25 ani impreuna”.

Veti afla toate detaliile citind Regulamentul promotiei de mai jos.

Va multumim pentru sprijin si speram ca ne veti fi alaturi in continuare! (macar pentru inca 25 de ani! 😊)