Cromax este parte a grupului Axalta Coating Systems, lider pe piata produselor de vopsitorie auto, cu sediul în Philadelphia, USA. Axalta dezvolta si comercializeaza produse de vopsitorie pentru vehicule ușoare si comerciale, industriale si aplicatii de refinisare. Compania are afaceri in 130 de tari, are aproape 13.000 de angajati si peste 100.000 de clienti in toata lumea.

Sistemele de vopsea auto de la Cromax reprezinta un etalon in industria vopselurilor de retus pe baza de apa.

Vopseaua Cromax combina o putere de acoperire buna cu un consum redus de material pentru o vopsire de inalta performanta. Modalitatile versatile de aplicare si gama larga de culori fac din Cromax un sistem ideal de vopsire.

VIP AUTO Distribution - Produse Cromax

Cromax Pro este un sistem creat special pentru cresterea eficientei activitatii din vopsitorie. Bazat pe tehnologie de ultimă ora si avand o formula destinata obtinerii unei calitati optime si eficiente maxime, sistemul de vopsit Cromax Pro imbunatateste productivitatea si ajuta la cresterea profitabilitatii. Cromax Pro este, din punct de vedere tehnologic, cea mai avansata vopsea pe baza de apa existenta astazi pe piata. Vopseaua Cromax Pro este foarte versatila. Acopera mai rapid, ofera o mare acuratete a culorii si in cele din urma conduce la rezultate finale mai bune.

În prim-planul tehnologiei și tendințelor culorilor, Cromax intotdeauna a stabilit cele mai inalte standarde in materie de potrivire a culorii.

Instrumentele pentru identificarea culorii sunt legate la o baza de date globala. Indiferent de tipul reparatiei, de culoare sau de vechimea masinii, exista un instrument de culoare Cromax care sa va ajute rapid si cu precizie sa gasiti formula de culoare corecta si sa identificati efectul.

ChromaVision Pro este cel mai avasat instrument de identificare a culorii si cel mai productiv spectometru de pe piata astazi.

VIP AUTO Distribution - ChromaWeb

ChromaWeb este un instrument de identificare a culorii cu soft de gestionare a culorilor pe care clientul il poate accesa prin intermediul unui computer cu conexiune la internet. Actualizarile culorilor, softului si produsului se pot implementa de indata ce exista o conexiune la internet.

VIP AUTO Distribution - ChromaWeb

Pe langa gamele de vopsea de la Axalta noi oferim clientilor nostri si sistemele integrate de chituri, primere si lacuri.

In cadrul gamei de chituri Cromax clientii gasesc produse pentru o diversitate mare de suprafete, usor de aplicat, cu uscare rapida, cu aplicare facila, avand utilizare atat pentru mici zgaraieturi cat si pentru defecte mai ample si cu o productivitate ridicata.

Primerele Cromax ofera clientilor posibilitatea de a economisi timp si energie obtinand in acelasi timp un rezultat de exceptie.

Cele mai multe produse ale gamei fac parte din conceptul Value Shade dezvoltat de Cromax prin care acestea vin in mai multe nuante de gri astfel incat procesul de vopsire sa fie cat mai eficient. Un consum de vopsea cat mai mic si timp de vopsire redus duc la imbunatatirea productivitatii si profitabilitatii.

Gama de lacuri Cromax cuprinde produse destinate acoperirii unor suprafete diverse ca marime de la un punct pana la intreaga caroserie, cu multiple posibilitati de aplicare, usor de finisat, care ofera o productivitate ridicata respectand in acelasi timp normele de siguranta si protectie a mediului.