Roberlo este o companie infiintata in 1968 in Girona, Spania. Este specializata in producerea si comercializarea produselor chimice folosite in procesul de reparatie a masinilor si in sectorul de constructii. Compania este recunoscuta pentru inovatie, pentru imbunatatirea permanenta a produselor si metodelor de fabricatie si pentru preocuparea permanenta fata de protejarea mediului inconjurator. Compania este recunoscuta la nivel mondial ca lider in fabricarea de chituri usoare. Roberlo a fost si prima companie care a produs chituri in cartuse bicomponente destinate atelierelor de reparatii auto.

Gama de chituri Roberlo reprezinta un punct de referinta in intreaga lume datorita aplicarii lor convenabile si slefuirii usoare.

Aceasta gama larga, cu mai mult de 20 produse, permite oferirea de solutii pentru orice tip de aplicatie.

Produsele au o textura cremoasa pentru aplicare usoara, aderenta foarte buna pe diverse suprafete, sunt potrivite atat pentru suprafete intinse cat si restranse, cu putere mare de umplere oferind o productivitate ridicata.

VIP AUTO Distribution - Produse Roberlo

Linia de primere Roberlo ofera fiabilitate si productivitate ridicata. Produsele sunt foarte versatile si pot fi aplicate in functie de necesitatile utilizatorului, primere cu unul sau doua componente, articole expres pentru uscare rapida, cu diferite nuante de gri care sa faca procesul de vopsire mai usor prin potrivirea mai buna a culorilor.

Gama de lacuri Roberlo contine atat produse cu emisie redusa de componenti organici volatili cat si produse acrilice HS.

Lacurile sunt cunoscute pentru luciul ridicat, aplicarea usoara si rezistenta crescuta care conduce la o protectie ridicata in timp. In plus in cazul unor temperaturi exterioare scazute, lacurile oferă diferite opțiuni de uscare rapidă.

Ca o concluzie lacurile Roberlo sunt strans legate de o performanta ridicata in cazul reparatiilor partiale sau totale.

Gama diversa de intaritori pentru primerele si lacurile din gama Roberlo ajuta clientii sa obtina viteze de uscare de la standard pana la ultra rapida astfel incat sa se faca economii substantiale.