Despre noi

Inca din anul 1994, firma VIP AUTO Distribution este prezenta pe piata de vopsele auto din Romania, in calitate de importator si distribuitor al produselor CROMAX, dar si ca distribuitor al unei game largi de alte produse si echipamente destinate vopsitoriilor auto si industriale, de la materiale consumabile pana la cabine de vopsire.

Produsele si serviciile oferite de VIP AUTO Distribution sunt intodeauna insotite de asistenta tehnica competenta, adaptata cerintelor utilizatorilor profesionisti din Romania. In acelasi timp, infrastructura moderna de care dispune firma noastra asigura disponibilitatea permanenta a tuturor produselor comercializate si livrarea lor in timpul cel mai scurt.

VIP AUTO Distribution

Echipa noastra de profesionisti sta permanent la dispozitia clientilor pentru rezolvarea oricaror probleme aparute in atelierul de vopsitorie, pentru a propune solutii, echipamente si produse performante, toate acestea cu scopul rentabilizarii activitatii, maximizarii profitului si satisfactiei clientului final.